Renungan

Allah berfirman, "Adapun orang yang derhaka, lagi mengutamakan kehidupan dunia, maka nerakalah tempat tinggalnya. Sedangkan orang yang takut akan kebesaran Tuhannya, lagi menahan diri dari hawa nafsunya, maka syurgalah tempat tinggalnya. (An-Nazi'at: 37-41)

About me


Assalamualaikum..

Terima kasih kerana sudi singgah di blog ini. Saya merupakan seorang surirumah separuh masa (pagi surirumah dan petang sebagai guru kafa), mempunyai 3 orang anak (kesemuanya lelaki). Cita-cita saya ingin menjadi internet enterpreneur yang berjaya. Idola saya sudah tentu Irfan Khairi dan Flarebiz team. Hobi saya melayari internet, membaca dan memasak. Saya masih baru dalam dunia internet dan kurang mahir dalam blog. Harap pembaca di luar sana boleh memberi tips dan info yang berguna untuk saya lebih maju dalam bidang ini.

Apa-apa yang ditulis dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sahaja. Kalau ada yang tidak berpuashati atau nak tambah apa2 bolehlah memberi komen. Dan lagi satu kalau ada yang nak dikongsi bersama boleh la emailkan ke mummymuslimah@gmail.com. Itu saja untuk setakat ini...
Wasalam..